4 juli 2024

Geslaagde dagtocht naar de Veluwe

Ondanks het wat mindere weer vertrokken de senioren van Vorstenbosch en Mariaheide op 3 juli jl. gezamenlijk vol goed moed voor hun dagreis naar de Veluwe.  Tijdens de eerste stopplaats in Garderen konden de deelnemers genieten van een lekker gebakje met koffie. Daarna vertrokken ze, met gids Job de Veluweranger, voor een rondrit door het hart van de Veluwe. De deelnemers bereikten tijdens de route in dit unieke natuurgebied de hoogste top. Ondank de regen wist de gids,  met zijn grappen en zijn serieuze verhaal, er een mooie rit van te maken. Gelukkig werd het die dag ook nog droog en de lunch kon dus lekker op de middagbestemming ‘Het Oude Ambachten & Speelgoedmuseum’ in Terschuur genuttigd worden. Er was daar veel nostalgie te bezichtigen en de deelnemende senioren kwamen haast tijd tekort. Op de afgesproken tijd moest deze gezellige plek verlaten worden en lang daarna reed de bus richting ons dineradres in Nistelrode. Daar werd als afsluiting een goed en smaakvol diner opgediend. Veel deelnemers lieten na afloop weten dat ze volop genoten hadden van deze leuke dagreis.

Voor de foto’s kijk in de ALBUM bij de link Busreizen.