28 maart 2024

Jaarvergadering 2024

Op 27 maart hebben de senioren van KBO Vorstenbosch, in een bomvolle zaal, hun jaarlijkse algemene leden vergadering gehouden waarbij men afscheid heeft genomen van voorzitter Cor Ottenheim. In die 11 jaar als voorzitter hebben de leden hem leren kennen als een betrokken persoon die zijn verantwoording nam en alles, samen met de bestuursleden en vrijwilligers, tot in de puntjes regelde.

Omdat hij alle beschikbare onderscheidingen al in een eerdere fase ontvangen had, bedankte Wim van Lith hem namens het bestuur en de leden en bood hem een cadeaubon en bloemen voor zijn vrouw Ria aan.

In zijn dankwoord gaf Cor aan dat hij met veel plezier en voldoening terug kijkt op zijn voorzitterschap maar dat het nu tijd is voor jongeren om het stokje over te nemen. Wel blijft hij beschikbaar om mee te werken bij kleine karweitjes.

Tijdens de vergadering werden het secretarieel en financieel jaarverslag en de begroting goedgekeurd, waarbij tevens op de achtergrond beelden te zien waren van alle activiteiten van het afgelopen jaar. Ook de kascommissie was zeer tevreden.

Tijdens de bestuursverkiezingen zijn de drie zittende leden Nelly van der Ven, Fien Versantvoort en Wim van Lith herkozen. Voor de afgetreden voorzitter is helaas nog geen vervanging gevonden.

Al met al een prima vergadering die werd afgesloten door Ruud de Bruin. Hij vertelde over zijn familiegeschiedenis en het gedwongen vertrek uit Oost-Indië. Een indrukwekkend verhaal, waar met veel aandacht naar geluisterd werd.

Namens alle leden en bestuur,  Cor Ottenheim nogmaals bedankt voor 11 jaar uitstekend voorzitterschap. Namens KBO Vorstenbosch, Annie Hoevenaars.

Voor enkele foto’s kijk in de ALBUM of klik hier: Jaarvergadering – KBO Vorstenbosch