17 november 2021

Tachtig-plussers bijeenkomst

Op 10 november jl. kwamen de 80 plussers van KBO Vorstenbosch bij elkaar voor hun jaarlijkse verjaardagsfeestje. Deze keer werd de middag gehouden in de grote MFA toneelzaal, zodat genoeg onderlinge afstand mogelijk was.

Na het gebruikelijke taartje konden de aanwezigen onder het genot van een drankje en hapje gezellig samen buurten. Vrijwilligers en het bestuur hadden er werk gemaakt om het iedereen naar de zin te maken.

Op het programma stond o.a. een hersenkraker en het werd het gebruikelijk quizje “Petje op …  petje af” gespeeld. Daarbij kwamen verschillende Vorstenbossche nieuwsfeitjes aan bod. Annie Nooijen won het prijsje.

Daarna kregen alle nieuwe 80-jarigen een cadeautje overhandigd.

Ondanks de beperkingen werd het een geslaagde middag voor de oudere senioren van KBO Vorstenbosch.

Kijk in de ALBUM klik hier: Tachtig plussersmiddag 2021